Welcome to Acapulco (2019)

Programuesi i lojërave kompjuterike Met Buth ka vetëm një shans për të shpëtuar karrierën e tij duke zbuluar projektin e tij më të madh të Çmimeve të Lojërave Kompjuterike në Meksikën e Re. Por pas takimit me një mik në aeroport dhe pirjes së tepërt përpara fluturimit, ai përfundon në Meksikën e thjeshtë, specifikisht në Akapulko. Në momentin që ai mbërrin, e gjen veten të kërkuar nga kriminelë të plotfuqishëm, vrasës, federalë, të gjithë duke kërkuar një pako misterioze të cilën ai e mbart duke mos ditur asgjë për të. Bashkëpunimi me një të zonjë, me një femër shumë të bukur, kanalizimi i heroit të brendshëm të lojërave, dyshja zgjidhë një komplot qe do të trondiste fondacionin e Shteteve të Bashkuara, por edhe githë botën.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *