Welcome to Marwen (2018)

Pasi rrihet brutalisht nga disa sulmues, Marku, një artist i talentuar, gjen një mënyrë unike për të rimarrë veten nga dhuna fizike dhe psikologjike: përmes fotografisë së kukullave.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *