Welcome to the Jungle (2013)

Kris me kolegët e tij të punës formojnë një skuadër për një “seminar në xhungël” i cili nuk shkon sipas planit. Trajneri i tyre, një ish-marins i me probleme mendore, plagoset nga një tigër dhe Kris me skuadrën e tij tashmë kanë mbetur në një ishull të pabanueshëm.

Koha: 95 min