What Doesn’t Kill You (2008)

Dy shok fëmijërie nga Bostoni jugor futen në rrugën e krimit, duke shkaktuar në fund një tendosje në jetën e tyre personale dhe në miqësinë e tyre.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *