PRISNI 7 SEKONDA

What Happened, Miss Simone?

Historia e pianistes klasike, ikonës dhe artistes legjendare, Nina Simone, që jetoi një jetë me ndershmëri brutale, me gjenialitet muzikor dhe me melankoli të torturuar.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *