Rregullohet së Shpejti...

What if it Works? (2017)

Adriani, një djalosh i fiksuar pas teknologjisë dhe mjaft i zgjuar ka sëmundjen e OSD. Grejs një piktore e ëmbël ka çrregullim personaliteti të shumëfishtë. Duket e pamundur si histori mes tyre, por… çfarë nëse funksionon?

Koha: 95 min