When the Game Stands Tall (2014)

Bazuar në një histori të vërtetë. Rrugëtimi i skuadrës legjendare me në krye trajnerin Bob Ladokër, i cili i mori spartanët e shkollës së mesme “De La Salle” dhe vendosi një rekord në futbollin amerikan prej 151 fitoresh radhazi.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *