White Men Can’t Jump (1992)

Në lagjet me ngjyrë të Los Anxhelesit Billi Hoil përpiqet ta sigurojë jetën me anë të lojërave, hileve dhe talentit që ka në basketboll. Duke u përpjekur të fitojë para dhe të bëhet i pasur me anë të mashtrimeve dhe turneve të basketbollit, ai fillon të kuptoj që në jetë duhen më shumë gjëra se sa fati dhe që atij i nevojitet edhe puna dhe përkushtimi.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *