PRISNI 7 SEKONDA

White Snake

Një histori dashurie mes një demoneje gjarpër dhe një gjahtari gjarpërinjsh. Ata hasin veshtirësi pasi Gjenerali do të mbledhi të gjithë gjarpërinjtë në vend për tju marrë esencën e tyre jetësore.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *