PRISNI 7 SEKONDA

Who Finds a Friend Finds a Treasure

Në një ishull të vogë në Oqeanin Paqësor, Alan dhe Çarli përpiqen të gjejnë një thesar lufte të lënë pas nga ushtria japoneze gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *