Wicked Blood (2014)

Hana Li Bejkër është një vajzë adoleshente e zgjuar, e cila jeton në një botë dhune, ku mbizotërojnë bandat e narkomanëve. Streha e vetme e saj është shahu. Ajo jeton me Embërin (motrën e saj më të vjetër), dhe xhaxhain Donin një të varur nga droga. Të gjithë jetojnë në frikë nga Xhaxhi Frenk Stinson, i cili drejton një biznes të paligjshëm familjar i ndihmuar nga vëllai i tij psikopat Bobin. Gjërat ndryshojnë për të keq kur Embër bie në dashuri me Billin, një trafikant metodologjik i cili e gjen veten në luftë me Frenkun. Hana kupton se mënyra e vetme për të shpëtuar familjen e saj është të luaj me intiriga, që t’i hap një gropë njërit kundër tjetrit, me ndihmën e lojës dinake të shahut.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *