Widows (2018)

Vendosur në Çikagon e kohëve të sotme, në një kohë trazirash, katër gra me asgjë të përbashkët përveç një borxhi të lënë pas nga aktivitetet kriminale të burrave të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe bëjnë komplot për të krijuar një të ardhme sipas kushteve që kanë.

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *