Wij (2018)

(+18) Me dëshirën për të kaluar një verë të jashtëzakonshme, një grup të rinjsh fillon të bëjë lojëra të çuditshme, duke kaluar kufirin midis të mirës dhe të keqes dhe të drejtës dhe të gabuarës.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *