Wildlife (2018)

Kur babai i 14-vjeçarit, Xho Brinson, pushohet nga puna, ai merr vendimin e papritur që të shkoj të luftoj zjarret e egër. Ky vendim i bashkëshortit, bën që mamaja të filloj të dyshoj dhe të shfaq pakënaqësi në jetën e saj, duke e ngecur Xho-në mes dy prindërve problematik që nuk dinë se çfarë duan nga jeta e tyre.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *