Winter Sleep

Ajdini, një ish-aktor, drejton një hotel të vogël në Anadollin qendror me gruan e tij të re, Nihalin, me të cilën ka një marrëdhënie të vështirë dhe motrën e tij, Neklën, e cila vuan ende pasojat e divorcit të saj.

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 196 min

Realizimi:

IMDb: 8.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *