Wish Man (2019)

Dëshira e një djali ndryshoi një burrë. Dëshira e një burri ndryshoi botën. Historia e vërtetë e një djali, të cilin peripecitë e jetës e bënë më të fortë dhe të aftë për të kuptuar se edhe një person i vetëm mund të sjellë ndryshim në botë me një veprim të thjeshtë mirësie.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *