PRISNI 7 SEKONDA

Woman Walks Ahead

Katerina Uelldon, piktore portretesh nga Bruklini i 1890-ës, shkon në Dakota për të pikturuar portretin e Siting Bullit dhe ngatërrohet në problemin e njerëzve të Lakotës mbi të drejtën e tokës së tyre.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *