Wonder Woman 1984

Në vitet 1980, aventura e rradhës e gjen Wonder Woman përballë dy armiqve të rinj: Max Lord dhe Cheetah.

Zhanri: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 151 min

Realizimi:

IMDb: 5.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

jeta jeta

at 12:44 pm

super film
?

jeta jeta

at 12:44 pm

super film