Wrath of Man (2021)

Filmi flet për H, një personazh i ftohtë dhe misterioz, i cili punon në një kompani kamionësh me para, përgjegjës për lëvizjen e qindra miliona dollarëve rreth Los Anxhelos, çdo javë.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *