PRISNI 7 SEKONDA

Yaara

Historia e “Chaukdi Gang” dhe burrave të cilët ndihmuan në rritjen e kësaj bande. Kjo bandë prej katër personash është kapur nga policia dhe po vuan dënimin në burg. Këta burra që dikur sundonin kontrabandën e drogës, dhunën dhe plaçkitjen tani luftojnë në mënyra të ndryshme për t’i shpëtuar të kaluarës dhe për të filluar një jetë të re pas lirimit.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *