PRISNI 7 SEKONDA

Yamakasi

7 djem nga periferitë e Parisit të cilëve u pëlqejnë sfidat si ngjitja nëpër ndërtesa të larta dhe vrapimi, veçanërisht në zonat ku ka policë. Kur një fëmijëve, tifoz i tyre ka nevojë urgjente për një operim zemër, grupi Yamakasit bën të pamundurën për të gjetur një mënyrë për t’a shpëtuar djaloshin e vogël.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *