Yardie (2018)

Në kryeqytetin xhamajkan dy banda janë në luftë me njëra-tjetrën dhe viktimë e kësaj lufte ngelet dhe vëllai i Denisit, për të cilin ai do të hakmerret dhe e ka gjithë kohën në mendje. A do e falë ai njeriun që i vrau të vëllain apo do e mbajë këtë barrë në supe?

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *