Love Clinic (2015)

Një urologe femër dhe një mjek obstetër hapin klinikat në të njëjtën ndërtesë. Me ngatërresa dhe ndër të tjera, kurojnë dhimbjet e tyre përmes njëri-tjetrit.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *