Yes, God, Yes

(+18) Pas një bisede rastësore në rrjetet sociale, një adoleshente ka frikë mos shkel rregullat e shkollës katolike pasi ajo zbulon ndjesinë e masturbimit dhe epshin seksual.

Zhanri: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 78 min

Realizimi:

IMDb: 5.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *