Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020)

Vazhdimi i aventurave në shkollën e mesme të Sibrokut. Romanca e Adisonit dhe Zedit kërcënohet nga njerëzit ujq.

Koha: 84 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *