Zodiac (2007)

Në fund të viteve ’60 dhe fillim të viteve ’70, një karikaturist nga San Fransiskoja kthehet në një detektiv amator, i fiksuar pas gjetjes së vrasësit Zodiak, një individ i paidentifikuar që terrorizon Kaliforninë Veriore me një mori vrasjesh.

Koha: 157 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *