Zombieland: Double Tap (2019)

Një student i turpshëm që përpiqet tëgjejë familjen e tij në Ohajo, një tip i fortë në kërkim të Tuinkit dhe dy motra që kërkojnë një park do të luftojnë së bashku në Tokën e Zombit.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *